Gázautó

cikk-kep02b

Akciók

Sorozatengedélyes gázautó átalakítás műszaki vizsga nélkül bejegyzéssel!

Kedvezményes gumi szerelés 4000 Ft-tól.
Gumicsere, kerékcsere gyorsan, kedvezményesen. Részletek az akciók alatt.

Eredetiség vizsgálat gyorsan, szakszerűen.

Gázautó átalakítás

Ma már nem az a kérdés, hogy milyen autót vezetünk, a kérdés az, hogy milyen üzemanyagot használunk. Mennyit teszünk azért, hogy a levegőszennyezés csökkenjen? Mennyit teszünk azért, hogy a gyermekeinknek egy élhetőbb világot adjunk majd át? Igen, Mi is tehetünk azért, hogy a világ egy kicsivel jobb legyen. A választás előttünk áll. Válassza a gázautót. Válasszon egy olyan szervizt, amely a megfelelő minőségű átalakítással kiváló minőségű, maximálisan biztonságos autózást tesz lehetővé.

Szükség van erre az ismertetésre annak érdekében, hogy eloszlassuk azokat az alaptalan félelmeket és hiedelmeket, melyek a gázautókkal kapcsolatban kialakultak Talán ezek az aggodalmak is okai annak, hogy hazánkban a mai napig nem túl nagy az érdeklõdés a gáz mint gépjármû-hajtóanyag iránt. A valamivel több mint 2 millió hazai gépjármûbõl mindössze 100 ezret hajt gáz, és országszerte egyre több töltõállomáson lehet gázt tankolni. Az ipar mellett a másik legjelentõsebb légszennyezés-forrás a közlekedés, a jármûvek. A Földön egyre katasztrofálisabb helyzetet okozó légszennyezés olyan alternatív üzemanyag(ok) alkalmazását sürgetik, melyek megoldást jelentenek e gondok enyhítésére. A környezetszennyezés visszaszorításában úttörõ szerepe van a gáz jármû-üzemanyagként történõ felhasználásának.

cp_europlus_02

 

 

Keressen fel minket!

homeAutogáz

GPS kordináták:  SZ:47.5573118   H:21.6702939

haz_ikon 4033 Debrecen, Sámsoni út 166.
email Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon Telefon: +36 52 531-979
mobil Mobil: +36 30 565-92-76
fax Fax: +36 52 531-979
ora_ikon Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek 7:30 - 17:30
Szombat 8:00 - 13:00

 

Küldjön üzenetet !

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.